Naslovnica Glazba TARA PORUČUJE- „VIŠE ME TO NE ZANIMA“

TARA PORUČUJE- „VIŠE ME TO NE ZANIMA“

152

Karizmatična pjevačica Tara odlučila je rasplesati cijelu zemlju novim singlom „Više me to ne zanima“ za koji je snimila atraktivan video spot zbog kojeg ćete odmah poželjeti otputovati u Istru! 

Pjesma je vesela, ljubavna, a napisao ju je autorski tim Raay i Nenad Ninčević, koji su pogodili Tarin senzibilitet. 

„ Kada sam čula ovu prekrasnu pjesmu odmah sam se zaljubila i zaboravila na izolaciju, virus i sve loše što se događa oko nas. Rekla sam- više me to ne zanima i okrenula se mojoj velikoj ljubavi i lijeku za dušu, glazbi! Snimili smo pjesmu i odmah sam dobila ideju za spot koji je snimio Neo Visual, a prepun je prekrasnih kadrova moje Istre te zanimljivih lokacija poput cementare u Umagu i Cattunar wine&residence. Baš smo se dobro zabavili na snimanju, nadam se da ćete osjetiti tu pozitivnu energiju, a u spotu se pojavljuje i moj brat koji je bio odličan glumac.“ – otkrila je Tara koja nosi kreacije svoje prijateljice Ingrid Rojc te nakit Sanjak.

Tari trenutno jako nedostaju koncerti i kontakt s publikom, a kako kaže, ovo je definitivno težak period za sve glazbenike. No, vjeruje da će se uskoro sve normalizirati i da će moći uglas pjevati s publikom pjesme grupe Karma po kojima ju mnogi pamte, ali i nove koje je publika odlično prihvatila. Nakon pjesama „Ne vjeruj muškarcima“, „Experimentalno“, hita s Ivanom Zakom „Naj, naj“, Tarin prošlogodišnji ljetni hit „Kakva noć“ definitivno je dobio opasnu konkurenciju u novom singlu „Više me to ne zanima“.

Video:  https://www.youtube.com/watch?v=poBJnGQNuIk