Naslovnica Naslovnica Na pomolu izgradnja nove stambeno – poslovne zgrade

Na pomolu izgradnja nove stambeno – poslovne zgrade

1022

O izgradnji novog stambenog objekta u Orahovici priča se već nekoliko godina, no ostalo je samo na pričama. Ipak, unazad nekoliko dana, priča se ponovo zakotrljala, konkretnije i ozbiljnije nego inače. Naime, na službenim gradskim stanicama pojavila se anketa koja bi trebala budućim investitorima dati do znanja, ima li i koliko zainteresiranih pojedinaca, obitelji ili poslovnih subjekata, za izgradnjom nove zgrade:

– Nakon dvije godine razgovora i pregovora, pronašli smo zainteresiranog investitora koji bi želio i mogao graditi novu poslovno – stambenu zgradu u Orahovici. Upravo radi toga radimo ovu anketu, da budući investitor okvirno zna koliko je zainteresiranih za kupnju nekretnina – rekla je prije nekoliko trenutaka za Radio Orahovicu gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.
Ulaganjem u gradsku infrastrukturu doći će do poboljšanja kvalitete i uvjeta života u samoj zajednici, pa je tako sukladno planovima gradnje objekta na području Orahovice, itekako važno popuniti anketu kako bi se stvorila realna slika o tome koliko je stanova potrebno:

– Orahovici je nužna i potrebna nova zgrada, novi stambeni i poslovni prostori. Duboko smo zagrizli u ovaj projekt koji je od iznimne važnosti za Orahovicu. I ja koristim ovu priliku da zamolim svoje sugrađane da ispune ovu informativnu anketu, kao bi mogli nastaviti dalje s radom – rekla je gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.

Zainteresirani građani anketu (službene stranice Grada Orahovice) mogu popuniti do  31. kolovoza 2020. godine , te popunjenu dostaviti na mail adresu info@orahovica.hr ili na adresu Franje Gavrančića 6, Orahovica, s naznakom „Anketa- ispitivanje javnog mijenja“, čitko popunjenu!
Anketa je isključivo informativnog karaktera te se Grad Orahovica obvezuje sve prikupljene podatke koristiti samo u navedene svrhe.