Naslovnica Događanja Tena Rukavina najbolja učenica Osnovne škole IBM Orahovica

Tena Rukavina najbolja učenica Osnovne škole IBM Orahovica

1017

Svečanost podjele svjedodžbi, uz nagrađivanje najboljih učenika osmih razreda, održana je danas ispred orahovačke Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić. Čestitajući na do sada ostvarenim rezultatima, puno sreće i uspjeha u daljnjem školovanju osmašima su poželjele ravnateljica, Maja Škraba i orahovačka gradonačelnica, Ana-Marija Petin, a prigodnim riječima učenicima su se obratili i njihovi razrednici i predstavnici učenika.
Gradonačelnica Petin je svim učenicima čestitala na uspješno završenom osnovnoškolskom obrazovanju, te im se zahvalila što su na najbolji mogući način promovirali svoj grad i školu. Također se zahvalila i svim učiteljima i djelatnicima škole, te učenicima poželjela ostvarenje svih želja u budućnosti.
Nakon podjele svjedodžbi uslijedilo je nagrađivanje učenika koji su tijekom cijelog osnovnoškolskog obrazovanja ostvarili odličan uspjeh uz uzorno vladanje, a nagrade su primili: Borna Gernhard, Petra Vlajnić, David Kordoš, Tena Rukavina, Erika Hornung, Barbara Borić, Nicole Zdjelarević, Helena Petin, Sara Stojić, Hana Jovanović, Vedrana Hodak, Alena Knežević, Tea Lukačić i Elena Ileš, dok je za najbolju učenicu škole proglašena Tena Rukavina.
Za ostvarene uspjehe učenici su nagrađeni prigodnim poklonima – knjigom “Hrvatski pravopis”, te USB prijenosnim medijima, a sredstva za kupovinu istih i ove je godine osigurao Grad Orahovica.