Naslovnica Događanja SŠ “Stjepan Ivšić” Orahovica – prigodnim poklonima nagrađeni najbolji učenici

SŠ “Stjepan Ivšić” Orahovica – prigodnim poklonima nagrađeni najbolji učenici

1257

Na prigodnoj svečanosti održanoj jučer u društvenoj dvorani škole, učenicima završnih razreda Srednje škole “Stjepan Ivšić” uručene su svjedožbe o završnom radu, te dodijeljene prigodne nagrade onim učenicima koji su postigli izvanredne rezultate u odgoju i obrazovanju, kako u ovoj školskoj godini tako i tijekom cijelog srednjoškolskog obrazovanja.

Nazočne učenike i profesore uvodno je pozdravio ravnatelj, Zorislav Milković, te im čestitao na ostvarenim rezultatima. Poželio im je puno uspjeha u budućnosti, te poručio da su im vrata škole uvijek otvorena.

Čestitkama se pridružila i orahovačka gradonačelnica, Ana-Marija Petin, koja se posebno zahvalila svim učenicima koji su, sudjelujući na raznim natjecanjima, promovirali ime Grada Orahovice i Srednje škole, ostvarujući pri tome izvrsne rezultate. Zahvalila se gradonačelnica i svim profesorima, koji su učenicima prenijeli znanje, ali ih isto tako i učili vrijednostima u odgojnom smislu, koje će im u budućnosti itekako biti potrebne. Podsjetila je Petin kako je ova gradska vlast učinila sve kako bi orahovački učenici imali jednake uvjete za obrazovanje kao i puno bogatiji i razvijeniji gradovi, te kako bi im vrijeme provedeno u školi bilo što ugodnije. Svima je na kraju poželjela puno uspjeha i rekla kako će Grad stvoriti sve potrebne uvjete, kako bi mladi ljudi nakon završenog školovanja u Orahovici gradili svoju budućnost.

Nakon obraćanja gradonačelnice, uslijedilo je proglašenje i nagrađivanje najuspješnijih učenika. Za odličan uspjeh tijekom četverogodišnjeg školovanja nagrade su primili: Tina Babić, Tamara Dakić, Martina Goluska, Borna Katić, Fran Kolačko, Klara Leko, Marko Margetić, Franko Perković i Patrik Rister.

Ivana Ivanović primila je nagradu za najbolju učenicu 3. d razreda, a Josip Jaklić za najboljeg učenika 4. e razreda. Najbolji učenik 3. c razreda, te ujedno i najbolji učenik u trogodišnjem programu je Patrik Marinić, dok je za najboljeg učenika 4. a razreda i najboljeg učenika škole proglašen Borna Katić. Svi oni nagrađeni su prigodnim poklonima – knjigama, koje je osigurao Grad Orahovica.

Jučerašnji program završio je zajedničkim slikanjem učenika i profesora u holu škole.