Naslovnica Naslovnica 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci bit će održana u četvrtak, 18....

19. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci bit će održana u četvrtak, 18. lipnja

117

Za četvrtak, 18. lipnja, sazvana je 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci, na kojoj će se pred vijećnicima naći 11 točaka predloženog dnevnog reda. Nakon aktualnog sata i usvajanja zapisnika sa prethodne sjednice, zdenački vijećnici trebali bi donijeti nekoliko odluka, među kojima: Odluku o mjerama pomoći mještanima, gospodarstvenicima, obrtnicima i poduzetnicima s područja Općine Zdenci, radi izvanrednih i nepredviđenih okolnosti uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19 na teritoriju Republike Hrvatske, Odluku o upućivanju Javnog poziva udrugama građana, športskim društvima, poduzetnicima i svim stanovnicima Općine za dostavu prijedloga za dodjelu javnih općinskih priznanja, kao i Odluku o nabavi radnih bilježnica, likovnih mapa i radnih kutija za sve učenike od prvog do osmog razreda osnovne škole s područja Općine Zdenci.
Osim toga, vijećnici Općine Zdenci trebali bi usvojiti i Odluku o agrotehničkim mjerama na poljoprivrednom zemljištu i mjerama zaštite od požara na poljoprivrednom zemljištu, šumama i šumskom zemljištu, donijeti Odluku o sufinanciranju međumjesnog javnog prijevoza za redovite učenike srednjih škola za 2020./2021. školsku godinu, Odluku o sufinanciranju smještaja učenika srednjih škola s područja Općine Zdenci u učeničkim domovima, također za narednu školsku godinu, te na koncu usvojiti Odluku o visini i kriteriju dodjele bespovratnih potpora studentima s područja Općine Zdenci za narednu akademsku godinu.
Po pozivu predsjednice Vijeća, Marije Dedaj, 19. sjednica Općinskog vijeća Općine Zdenci bit će održana u Domu kulture u Zdencima, u četvrtak, 18. lipnja, s početkom u 19,00 sati.