Naslovnica Crnac Sutra sjednica OV Crnac

Sutra sjednica OV Crnac

221

Vijećnici OV Crnac, po pozivu predsjednika ,Filipa Vidovića, sastat će se sutra, 3. listopada, na drugoj sjednici u ovom sazivu, a sjednica je sazvana za 19,30 sati.

Na toj sjednici, nakon aktualnog sata, Vijeće treba donijeti Odluku o izmjenama i dopunama Poslovnika o radu Općinskog vijeća, a radi usvajanja, pred vijećnicima će se naći i rasprava o polugodišnjem izvještaju o izvršenju proračuna Općine Crnac za razdoblje od 1. siječnja do 30. lipnja tekuće godine s pripadajućim programima.

Razmatrat će vijećnici i izvješće o radu načelnika za prvo polugodište tekuće godine, odlučivati o izradi druge izmjene i dopune Prostornog plana uređenja Općine Crnac, za izradu kojega bi trebalo imenovat i radnu skupinu.

Odlučiti vijećnici Općine Crnac trebaju i o raspoređivanju sredstava Proračuna namijenjenih godišnjem financiranju političkih stranaka koje participiraju u radu Općinskog vijeća za tekuću godinu, o sufinanciranju troškova prijevoza građana s područja Općine Crnac, rješavat će i molbe građana za kupnju nekretnine u vlasništvu Općine Crnac, a Vijeće će dobiti i informacije o prijavljenoj šteti temeljem proglašene elementarne nepogode. Fotografija: V. Grgurić