Naslovnica Naslovnica Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ organizira edukaciju pod nazivom “Biti volonter”

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ organizira edukaciju pod nazivom “Biti volonter”

148

Udruga osoba s intelektualnim teškoćama „Jaglac“ Orahovica, poziva sve zainteresirane predstavnike organizacija civilnog društva i građane koji se žele uključiti u edukaciju pod nazivom “Biti volonter” koju udruga Jaglac organizira svake godine u suradnji s Lokalnim volonterskim centrom Zvono Belišće. Svi sudionici edukacije bit će upoznati sa zakonodavnim okvirom volontiranja u RH, Etičkim kodeksom o volontiranju te dobiti informacije na koji način i gdje se sve mogu uključiti u volontiranje u lokalnoj zajednici.

Zainteresirani za edukaciju se mole da potvrde svoj dolazak do 12. lipnja u 15 sati na mail udruge udruga.jaglac@gmail.com ili na broj telefona 033 674 110.

Svi koji su spriječeni ali žele uključiti volontere u rad udruga mole se da pošalju sljedeće informacije: okvirni broj volontera koje žele uključiti, opis volonterske/ih pozicija, učestalost u volontiranju i druge važne informacije koje se mogu dati sudionicima edukacije.

Edukacija “Biti volonter” održat će se 15.lipnja 2020. od 13 do 17 sati u prostoru nove kuće u ulici Kralja Zvonimira 181 u Orahovici.