Naslovnica Naslovnica Za 66 orahovačkih maturanata danas zadnji dan nastave, čestitala i gradonačelnica Petin

Za 66 orahovačkih maturanata danas zadnji dan nastave, čestitala i gradonačelnica Petin

894

Za 66 maturanata (četiri razredna odjela u četiri zanimanja) orahovačke Srednje škole “Stjepan Ivšić” danas je bio zadnji dan nastave, pred njima je još polaganje ispita, no to nije dio ove priče. Ispred školskog centa riječi pozdrava maturantima su uputili njihovi razrednici i ravnatelj Zorislav Milković:

– Hvala vam na ponašanju, postignutim uspjesima i promociji naše škole. Želim vam i dalje puno uspjeha u nastavku vašeg školovanja te životu uopće – kratko je poručio ravnatelj Milković.
Maturanti su u prijepodnevim satima,prošetali središtem grada, a druženje su nastavili na izletištu Jezeru.
Čestitke maturantima uputila je danas gradonačelnica Orahovice Ana – Matija Petin, koja je između ostalog naglasila kako je iza njih najsretnije razdoblje života:

– Ponosna sam kao gradonačelnica na svaki vaš postignut uspjeh. Iza vas je najsretnija faza života, sada slijede nove brige i novi izazovi. Neka vas kroz život vodi spoznaja da ste puno lijepih stvari naučili u svom gradu i svojoj školi sa svojim profesorima i razrednicima. Želim da nakon školovanja i završetka fakulteta svoj život nastavite u Orahovici, sretno i puno uspjeha – poručila je danas gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin.