Naslovnica Čačinci U utorak 15. sjednica Općinskog vijeća

U utorak 15. sjednica Općinskog vijeća

210

Predsjednik Općinskog vijeća općine Čačinci Tomislav Tomić, sazvao je za utorak 02. lipnja, petnaestu sjednicu Vijeća u ovom sazivu. Nakon Aktualnog sata i usvajanja Zapisnika s prethodne sjenice, članovi Općinskog vijeća raspravljat će po devet točaka predloženog Dnevnog reda.
Središnja točka rasprave odnosit će se na Prijedlog godišnjeg izvještaja o izvršenju proračuna općine Čačinci za 2019. godinu s devet podtočaka. Također donijet će zaključak o usvajanju Izvještaja o poslovanju Vrtića u 2019. godini, zaključak o usvajanju Izvještaja o poslovanju TZO Čačinci u 2019. godini te zaključak o usvajanju Izvještaja o poslovanju DVD-a Čačinci u 2019. godini,
U utorak će članovi OV Čačinci donijeti i Odluku o prihvaćanju prijedloga sporazuma o korištenju postrojenja za sortiranje, Odluku o mjerama pomoći građanima, gospodarstvenicima, obrtnicima i poduzetnicima s područja općine Čačinci, radi izvanrednih i nepredviđenih okolnosti uzrokovanih epidemijom bolesti COVID-19 na teritoriju Republike Hrvatske, a saslušat će i informacije o radu Stožera civilne zaštite općine Čačinci. Sjednica OV Čačinci bit će održana u Vijećnici općine u utorak 02. lipnja s početkom u 20,00 sati.