Naslovnica Naslovnica Dječji vrtić Zdenci – obavijest o predupisima za narednu pedagošku godinu

Dječji vrtić Zdenci – obavijest o predupisima za narednu pedagošku godinu

356

Iz Dječjeg vrtića u Zdencima, koji djeluje pri Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić”, obavještavaju roditelje koji su zainteresirani za upis djece u vrtić u narednoj pedagoškoj godini, da će se predupisi djece vršiti u prostorijama škole vremenu od 01. – 15. lipnja, od 08,00 do 12,00 sati.

U obavijesti je naznačeno da se od 1. rujna ove godine u dječji vrtić mogu upisati djeca koja do 31. kolovoza navrše tri godine, pa do polaska u osnovnu školu.

Dokumenti potrebni za predupis u vrtić su: zahtjev za predupis, koji je moguće preuzeti na web stranici škole, izvod iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete, bez obzira na datum izdavanja isprave, potvrda MUP-a o prebivalištu djeteta, ne starija od 6 mjeseci, preslika osobnih iskaznica roditelja, te dokazi o činjenicama bitnim za ostvarivanje prednosti pri upisu.

Djeca koja su u godini pred polazak u osnovnu školu imaju izravan upis u dječji vrtić, a roditelji djece koja već pohađaju vrtić, trebaju samo ispuniti novi zahtjev za upis i predati ga u navedenom roku.

Do polaska u vrtić, odnosno do 1. rujna 2020. potrebno je vrtiću dostaviti liječničku potvrdu o zdravlju djeteta, te presliku kartice procijepljenosti djeteta bez čega dijete ne može pohađati vrtić, a koja ne smije biti starija od 30 dana.

Rezultati upisa bit će objavljeni do kraja lipnja. Cijeli sadržaj obavijesti možete pogledati ovdje.