Naslovnica Naslovnica ŠN “Orahovica” – Naslov i za U -13

ŠN “Orahovica” – Naslov i za U -13

380

Odlukom ŽNS VPŽ neće se nastaviti ni prvenstva u ligama mladeži na području Virovitičko-podravske županije. Tako je naslov prvaka u ligi mlađih pionira pripao orahovačkom „Papuku“, koji je u 8 odigranih utakmica zabilježio svih 8 pobjeda, uz gol razliku 57:5 i 24 osvojena boda, šest više od prvih pratitelja Suhopolja i Rezovca.

Mladi Papukovci mrežu protivnika pogađali su 7,13 puta po susretu, dok je vratar Marunica iz svoje mreže loptu vadio svega 0,63 puta po utakmici.

Najviše pogodaka postigao je Tin Grdić 14 ili 1,75 po susretu. Domagoj Đurina strijelac je bio 8, a Jakov Lazić 7 puta. Po 6 pogodaka postigli su David Kalem i Antonio Trupina, koji su dres „Papuka“ na polusezoni zamijenili onim prvoligaša s Drave, NK „Osijek“-a. Pet pogodaka upisao je Emanuel Jurlina, a po dva puta suparničke mreže pogađali su Vito Jović. Mathias Šincek i Eddy Yahya. Po jedan su pogodak postigli Sandi Držaić, Zvonimir Miloloža, Borma Mitrović, Vedran Špoljarić i Sven Zeman. Za „Papuk“ su još tijekom sezone nastupili Bruno Brkić, Matia Kovač, Andrej Marunica, Tin Matišić, Patrik Sertić, David Vučenović i Ivan Zeman.

Momčad su tijekom sezone, u prvenstvu, vodili treneri Eljfat Mehmedi i Dino Grdić. Trener Robert Đurina je momčad preuzeo tijekom zimske pauze no, nažalost, zbog prekida natjecanja, nije ju imao prilike voditi u proljetnom dijelu natjecanja.

Dodajmo još samo kako je titulu najboljeg strijelca lige ponio Luka Šešet iz Rezovca s 15 postignutih pogodaka.