Naslovnica Glazba GORAN KARAN S ALBUMOM “JEDNA NOĆ U ZAGREBU” NA TOP LISTI PRODAJE

GORAN KARAN S ALBUMOM “JEDNA NOĆ U ZAGREBU” NA TOP LISTI PRODAJE

43

Goran Karan s albumom Jedna noć u Zagrebu ostvario je najviši ulaz na domaću top listu prodaje

Riječ je o dvostrukom kompilacijskom live albumu, koji je snimljen tijekom njegovog koncerta u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu. Zanos publike prisutan na koncertu prenio se i na zvuk albuma pa tako uz ovaj album slušatelji imaju priliku doživjeti posebnu atmosferu koncerta. 

Izdanje se sastoji od dva CD-a s po 12 pjesama, a osmišljen je kao pregled dosadašnje Karanove karijere. Tako možete poslušati pjesme Prozor kraj đardina, Lipa si lipa, Moja košulja, Ostani, Tu no llores mi querida, Mali mulac, ali i pjesme iz mjuzikla Naša bila štorija, koji Goran autorski potpisuje s Nenadom Ninčevićem. Osim Karana, na albumu su se našli njegovi poznati gosti i prijatelji, Severina, Petar Grašo, Nikša Bratoš i članice grupe Providenca, koji su oplemenili njegov nastup u Lisinskom, a time i ovaj album u izdanju Scardone. Goran ne skriva zahvalnostšto je album ostvario najviši ulaz na top listu:

“Drago mi je i zahvalan sam da je publika prepoznala koncertni album Jedna noć u Zagrebu. Osobito je to značajno u ovo vrijeme u kojem imamo samo za one stvari u životu koje stvarno trebamo i volimo.

Dragi ljudi, živila nam ljubav!”