Naslovnica Glazba Pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva osvojila radijski eter i zasjela na...

Pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva osvojila radijski eter i zasjela na 1. mjesto kao najslušanija pjesma u Hrvatskoj

42

U trenucima neizvjesnosti, straha i nemira, nastala je pjesma „Ovo će proći“ Hladnog piva koja postala svojevrsna himna u ovim teškim vremenima i kao takva, ovaj tjedan zasjela na 1. mjesto najslušanijih singlova.

Pjesma je već u prvim danima emitiranja skupila velik broj pogleda na YouTubeu i postala jedan od najgledanijih videa. Većina pjesme koja je nastala u nevjerojatnim okolnostima između pandemije i potresa, snimljena je mobitelima ili u improviziranim kućnim studijima.

Da bi se u ovim gotovo nemogućim uvjetima što bolje prikazalo stanje u Hrvatskoj nakon razornog potresa, pobrinula se fotoagencija Cropix ustupivši svoje fotografije koje su korištene u spotu.

Spot za pjesmu “Ovo će proći” pogledajte na linku:

„Nadnaravno mi je drago što smo se popeli na vrh top liste skupa s našim Online prijateljima pogotovo kad se sjetim načina na koji je pjesma nastala i navrat nanos snimljena.  Očito da smo pogodili zeitgeist tj. pravi trenutak u vremenu pa su u drugi plan pali sitni tehnički propusti. Hvala još jednom svima koji su bez puno kompliciranja pristali biti dio ove pjesme.“ – rekao je Mile Kekin