Naslovnica Naslovnica Novi izgled kultnog igrališta

Novi izgled kultnog igrališta

621

Koncem prošle godine, gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin i direktor poduzeća “Edel sport“ Igor Gavranović potpisali su Ugovor o ugradnji i nabavi sportske podloge za vanjski teren na multifunkcionalnom igralištu u Orahovici, na nekadašnjem bivšem igralištu Škole nogometa “ Danijel Pranjić- Ortran“, na kojem je prethodno bila postavljena umjetna trava. Radove je jučer obišao i predsjednik Zajednice športskih udruga grada Orahovice Igor Hozić koji je rekao kako je prethodna podloga dotrajala te da je došlo vrijeme da se igralište u potpunosti obnovi.
Hozić je također naglasio kako se cijelo igralište “oblači “ u zaštitne spužve radi sigurnosti svih korisnika, a plan je obnoviti kontejnere koji služe kao svlačionice te urediti tribinu i zamijeniti postojeće stolice.
Dolaskom ljepšeg vremena radovi na igralištu su nastavljeni pa se tako jučer započelo s ocrtavanjem linija, postavljanjem novih golova i konstrukcije košarkaškog koša. Predsjednik Hozić rekao je danas za naš radio kako će radovi biti kompletirani vrlo brzo, a igralište otvoreno kada se za to steknu uvjeti. Rekonstrukcijom igrališta danas na njemu mogu igrati i odrađivati svoje treninge, tenisači, rukometaši i rukometašice, nogometaši i rekreativni košarkaši,a iz Grada također poručuju da će igralište biti otvorenog tipa za sve korisnike. Investiciju vrijednu 250.000,oo kn u cijelosti je financirao Grad Orahovica.