Naslovnica Naslovnica Papuku turnir u Zdencima

Papuku turnir u Zdencima

1413
Momčad Papuka pobijedila je u Zdencima

Jučer je u sklopu obilježavanja Dana općine Zdenci, odigran nogometni turnir za igrače uzrasta do 14 godina. Na turniru je nastupilo šest momčadi, Munja iz Velikog Rastovca, Mladost iz Bakića, Slavonija iz Sladojevaca, Mladost iz Čađavice, Papuk i domaća Sloga. Prvo mjesto uvjerljivo je osvojila momčad Papuka, koja je pobijedila u sve tri utakmice, ne primivši niti jedan pogodak. U grupnoj su fazi savladali Mlados

ti iz Bakića i Čađavice s po 3:0, da bi u finalu, kao pobjednici skupine, nadigrali Munju s 4:0. Pogotke za Papuk postigli su Filip Kos pet, Teo Eichler dva, te Marko Čandrlja, Marijan Šalek i Rafael Podboj po jedan. Treće mjesto osvojili su igrači Slavonije iz Sladojevaca. Za najboljeg igrača turnira izabran je član pobjedničke Papukove momčadi Filip Kos.

– ” Lijepo je danas bilo u Zdencima. Mnoštvo nogometaša, dobra atmosfera i lijep nogomet. Čestitam Papuku, zaista su bili najbolji i zasluženo su osvojili naslov – rekao je zamjenik načelnika općine Zdenci Jurica Kiris, koji je najboljim momčadima i pojedincima uručio pokale.