Naslovnica Čačinci Park prirode Papuk i dalje zatvoren za posjetitelje

Park prirode Papuk i dalje zatvoren za posjetitelje

133

Poštovani  posjetitelji Parka prirode Papuk, iako je dolaskom proljeća i lijepog vremena sve teže odolijevati posjetu prostorima Parka i ovoga puta, kao i mnogo puta do sada, računamo na vašu suradnju na dobrobit zajednice.

U interesu sigurnosti  i zdravlja naših posjetitelja i dalje su na snazi protuepidemijske mjere koje podrazumijevaju zatvaranje svih naših turističkih sadržaja kao i Park šume Jankovac.

Travanj je mjesec u kojem Park prirode Papuk obilježava svoj 21. rođendan koji će ove godine po svemu sudeći  proći bez posjetitelja.

Također, uoči nadolazećih blagdana, apeliramo još jednom da se nastavimo ponašati odgovorno te shvaćajući ozbiljnost situacije Uskrs provedemo u svojim domovima.

„Unatoč lijepom vremenu i nadolazećim blagdanima, koristim priliku još jednom pozvati sve da ozbiljno shvate ovu izvanrednu situaciju u kojoj se nalazimo, da ostanu u svojim domovima, obavljaju samo ono što je doista nužno, slušaju savjete struka jer to je najbolji način da preveniramo širenje korona virusa.“, izjavio je Alen Jurenac, ravnatelj Parka prirode Papuk.

Zahvaljujemo svima koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućuju da se u ovim izvanrednim okolnostima svakodnevica odvija na što lakši način, u prvom redu medicinskom osoblju, vatrogascima, policiji te Hrvatskoj gorskoj službi spašavanja.

U nadi da ćemo se što prije sresti na Papuku, zahvaljujemo i svim našim posjetiteljima na razumijevanju i odgovornom ponašanju.