Naslovnica Čačinci Turistička zajednica pokrenula nagradni natječaj “Volim Čačince”

Turistička zajednica pokrenula nagradni natječaj “Volim Čačince”

202

Turistička zajednica općine Čačinci objavila je prije nekoliko dana nagradni natječaj pod nazivom “Volim Čačince”. Uzimajući u obzir situaciju u kojoj se nalazi čitava Hrvatska, Turistička zajednica, svojim je najmlađim mještanima objavila nagradni natječaj s ciljem što sigurnijeg i što kvalitetnijeg provođenja slobodnog vremena u akciji #ostanidoma.
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati djeca do 14 godina starosti isključivo s područja općine Čačinci, a natječaj traje do 15.travnja.
Sudionici nagradnog natječaja dužni su kroz maštoviti crtež ili literalni uradak prikazati što mu najviše nedostaje u izolaciji ili što najviše voli u svom mjestu. Nakon izrađenih radova, potrebno je posjetiti i lajkati Facebook stranicu TZ općine Čačinci, na vrhu stranice valja potom pronaći i shearati objavu NAGRADNI NATJEČAJ “Volim Čačince”. Nakon toga u komentar objave, na istoj stranici, dužni su objaviti fotografiju crteža uz obvezno navođenje imena, starosne dobi i mjesta stanovanja. Na koncu je samo potrebno još pratiti tijek nagradnog natječaja i lajkove koje je pojedini uradak osvojio. Svi sudionici natječaja dobit će prigodnu nagradu, a najbolji radovi u obje kategorije bit će još dodatno nagrađeni.
Nakon završetka nagradnog natječaja “Volim Čačince”, Turistička zajednica, a kada to okolnosti budu dopustile, organizirati će prigodnu izložbu na kojoj će biti izloženi svi pristigli radovi. Na kraju su iz Turističke zajednice općine Čačinci poručili svima #ostanidoma.