Naslovnica Naslovnica Administrativno produljenje roka valjanosti identifikacijske iskaznice, odnosno Potvrde o položenom ispitu osnovne...

Administrativno produljenje roka valjanosti identifikacijske iskaznice, odnosno Potvrde o položenom ispitu osnovne izobrazbe o sigurnom rukovanju i pravilnoj primjeni pesticida

61

Zbog trenutne situacije s korona virusom iz Pučkog otvorenog učilišta Slatina obavještavaju korisnike da je do daljnjega obustavljen rad sa strankama u uredima, te da će se komunikacija od sada obavljati isključivo putem maila  info@pou-slatina.hr  i telefona (obrazovanje: 099/3145186; računovodstvo: 091/3111184; uprava: 099/8034338).

U priopćenju je navedeno da svi koji su pohađali edukaciju kao obveznici Zakona o održivoj uporabi pesticide (a podmirili su svoje obveze prema POU Slatina), svoju će potvrdu dobiti poštom na svoju kućnu adresu.

Oni koji svoju edukaciju nisu uspjeli odraditi zbog novonastalih okolnosti, moraju se Pučkom otvorenom učilištu obratiti mailom i administrativno će im iskaznice biti produžene na dodatnih 6 mjeseci.

Više informacija zainteresirani mogu pronaći na službenim internet stranicama Pučkog otvorenog učilišta Slatina – www.pou-slatina.hr.