Naslovnica Naslovnica Sami očitajte vaše vodomjere i plinomjere i stanje javite u poduzeće...

Sami očitajte vaše vodomjere i plinomjere i stanje javite u poduzeće Papuk, telefonskim putem !

1262

Zbog uvođenja posebnih mjera na nacionalnoj razini uzrokovanih pojavom korona virusa, Papuk d.o.o.  i Voda d.o.o. obavještavaju korisnike usluga opskrbe prirodnim plinom i vodom da će se za mjesec ožujak obračun potrošnje prirodnog plina i vode vršiti na temelju dojave korisnika o stanju plinomjera i vodomjera te na temelju računa za prošli mjesec za one koji ne dostave svoja stanja očitanja.

Iz poduzeća mole korisnike usluge opskrbe prirodnim plinom i vodom da sami točno očitaju stanje plinomjera i vodomjera te to očitanje dostave u poduzeća Papuk i Voda putem obrasca za prijavu očitanja koji se može probaći web stranici: www.papuk-doo.hr i www.voda-doo.hr ili da jave na broj telefona: 033/400-311, počevši od ponedjeljka 30.03.2020. pa do do 03, travnja od 7:00 do 15:00 sati. 

Korisnicima usluge opskrbe prirodnim plinom i vodom koji ne dostave stanja očitanja svojih brojila do navedenog roka, obračunati će se potrošnja iz prethodnog mjeseca, te se naknadne reklamacije neće uvažavati nakon isteka roka naznačenog na obračunu.