Naslovnica Čačinci Poštovani mještani Općine Čačinci

Poštovani mještani Općine Čačinci

686

Ovim putem koristimo priliku još jednom upozoriti sve da krajnje ozbiljno shvate trenutnu izvanrednu situaciju u kojoj se svi nalazimo. Stoga i ovim putem apeliramo na sve da prestanu zatrpavati Stožer zahtjevima koji nisu od vitalne životne važnosti jer će svi koji to nisu biti odbijeni.

Podsjećamo, Stožer civilne zaštite Općine Čačinci propusnice isključivo izdaje za:
– ostvarivanje vitalnih obiteljskih potreba,
– pružanje skrbi djeci i starijim osobama,
– kupnja hrane i osnovnih potrepština.

Svi zahtjevi koji se na bilo koji bilo koji način odnose na liječenje izdaje vaš obiteljski liječnik. Poslodavci za obavljanje svojih obaveza koje su neophodne za njihov posao, propusnice izdaju sami sebi.

Za dnevne migracije na području naše Općine NISU POTREBNE PROPUSNICE.

Zahtjevi poput onih o odlasku u trgovinu u Slatinu ili Našice, obiteljske izlete, odvoženje kućnih ljubimaca na šišanje i tomu sličnih biti će odbijeni ili se neće razmatrati. Stoga Stožer stanovnike Općine Čačinci moli da ne šalju takve vrste zahtjeva za propusnice jer ih neće dobiti.

Samo tijekom jučerašnjeg dana Stožer je zaprimio gotovo 90 zahtjeva od kojih je odobreno 24 što govori u prilog tome da većina još uvijek ne shvaća ili ne želi shvatiti stanje u kojemu se nalazimo.

Također, molimo sve mještane koji su u mogućnosti koristiti aplikaciju Viber da se učlane u otvorenu grupu “INFO Stožer CZO Čačinci” putem koje obavještavamo javnost o aktivnostima koje poduzimamo.

Stožer civilne zaštite Općine Čačinci