Naslovnica Naslovnica Oslobođenje plaćanja vode te odvozda i deponiranja otpada

Oslobođenje plaćanja vode te odvozda i deponiranja otpada

905

Skupštine Komunalnog poduzeća Papuk d.o.o. i Voda d.o.o. , jednoglasnim su Odlukama donijele suglasnosti o oslobađanju plaćanja odvoza i deponiranja otpada te plaćanja opskrbe pitkom vodom, onim privrednim subjektima ali i fizičkim osobama, kojima je naložena privremena mjera obustave rada, a na temelju Odluke o mjerama ograničavanja okupljanja, rada u trgovini, uslužnih djelatnosti te održavanja kulturnih i sportskih sadržaja.

– Bili smo jednoglasni u donošenju Odluke. I ovim činom želimo pokazati da mislimo na sve one koji gube neradom. Plaćanje vode oslobađamo sve i fiksnog i varijabilnog dijela. Razmišljamo i o novim Odlukama s kojima ćemo pomoći orahovačkom gospodarstvu – rekla je gradonačelnica Petin.
Svi obveznici se oslobađaju plaćanja obveza u cijelosti na ime navedenih davanja za vrijeme trajanja mjere zabrane obavljanje poslovne djelatnosti izrečene od Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.
– Mi u JUO ćemo, kada sve ovo prođe i ponovo počnemo živjeti i raditi normalnim životima, većinu proračunskog novca usmjeriti ka gospodarstvu. Ono je ipak žila kucavica našeg grada – zaključila je gradonačelnica Petin