Naslovnica Koronavirus Donaciju zaštitnih maski dobili policajci, liječnici, medicinske sestre, trgovkinje i trgovci

Donaciju zaštitnih maski dobili policajci, liječnici, medicinske sestre, trgovkinje i trgovci

646

Gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin danas je podijelila 200 -tinjak zaštitnih maski, anonimnog donatora.  Najtraženiju stvar u Hrvatskoj, zaštitnu maskicu,  danas su dobili djelatnici Policijske postaje Orahovica, potom liječnici i medicinske sestre ju Domu zdravlja u Orahovici te neke orahovačke trgovkinje i trgovci:

– Zahvaljujem se mojim sugrađanima na disciplini, suradnji i dobroj volji. Onima koji još uvijek ovu situaciju shvaćaju olako poručujem da se uozbilje – rekla je gradonačelnica Petin.

Obilazeći danas sve bitne službe u gradu, gradonačelnica  Petin je rekla kako sve službe rade iznad svojih mogućnosti, žrtvujući sebe i svoje zdravlje, a za dobrobit svih nas.-

– Obišla sam danas policijski punkt na državnoj cesti D2 na izlasku iz Orahovice prema Našicama. Postavili smo momcima mali šator u kojeg se mogu skloniti bar na kratko dok su ove oborine tako jake, odnijeli tople napitke, šaljući tako poruku da smo uz njih i s njima.  Zaustavlja se i kontrolira svaki automobil, provjera i bilježi. Čestitam momcima koji rade sjajan posao za naš grad ali i za Slavoniju i ovaj dio Hrvatske– napomenula je Petin.

Također, gradonačelnica je posjetila i nekoliko orahovačkih trgovina, provjeravajući da li se svi pridržavaju  donesenih  Odluka Stožera civilne zaštite:

-Podijelila sam zaštite maske i u trgovinama u kojima ih djelatnice ili djeltanici nisu imali. Izražavam zahvalu na trudu, volji i želji da svi budemo profesionalni u poslu kojeg obavljamo, jer zdravlje nas i naših najmilijih su na prvom mjestu – poručila je  gradonačelnica Orahovice Ana – Marija Petin, koja je na koncu dodala  #Ostanitedoma moji Orahovčani.

U narednih nekoliko dana u Orahovici će stići novi kontingenti zaštitnih maskica koje će  potom biti podijeljene građanima Orahovice.