Naslovnica Naslovnica Prekinute sve aktivnosti NK “Papuk” i ŠN “Orahovica”

Prekinute sve aktivnosti NK “Papuk” i ŠN “Orahovica”

202

Nogometaši orahovačkog Papuka na prisilnom su odmoru. Tijekom ovoga tjedna, u prostorijama kluba održan je sastanak na kojem su nazočili igrači, trener Mađarić i čelništvo kluba. Nakon rasprave i sagledavanje situacije, donesena je Odluka o prekidu svih aktivnosti sve do 31.ožujka, što je u ovom trenutku najpametnija odluka.
Igrači su dobili raspored po kojem individualno moraju svakodnevno odrađivati vježbe, koje će ih bar malo, ostaviti u formi:
– Od Domovinskog rata nije bilo ovakve situacije. Danas moramo razmišljati isključivo o zdravlju, nogomet je u drugom planu. Razmišljali smo što i kako, i mislimo da je ovo jedina ispravna Odluka. Igrači su dobili plan i program po kojem individualno moraju vježbati, je muskulatura mora biti i dalje pod malim opterećenjem. Žao mi je jer smo dobro radili, bili smo spremni već protiv Đurđevca osigurati ostanak u ligi, ovako sve ostaje otvoreno. Ja se nadam da će sve ovo završiti vrlo brzo i da ćemo uspjeti prvenstveno privesti kraju. igrat će se subota – srijeda, i iz te kože se neće moći izaći. Apeliram na sve svoje igrače da se pridržavaju uputa Stožera civilne zaštite, jer štiteći sebe štite i sve nas – poručio je trenera Papuka Stjepan Mađarić.
I selekcije Škole nogometa Orahovica su na prisilnom mirovanju. Predsjednik Krmpotić koristi ovo vrijeme kako bi pratio raspisane natječaje te izradio potrebnu dokumentaciju.:
– Obustavili smo sve treninge. Nema škole i nastave i nema smisla da održavao momčadi na okupu. Prije mjesec dana pokosila ih je gripa, sada ova pandemija. Najbitnije je zdravlje i nećemo ništa forsirati. Pratimo upute svih Stožera i tako se ponašamo. Apeliram na sve roditelje naše djece da se pridržavaju svega navedenog. Čovjek na koncu uvijek pobjedi, ali mora biti pošten prema sebi samom ali i drugima – zaključio je predsjednik Škole nogometa Orahovica Darijo Krmpotić.