Naslovnica Naslovnica Donesena pravila ponašanja u Kućama oproštaja, Gradskoj blagajni i upravi poduzeća Papuk

Donesena pravila ponašanja u Kućama oproštaja, Gradskoj blagajni i upravi poduzeća Papuk

618

S obzirom na trenutačnu situaciju vezanu uz pandemiju koronavirusa, a imajući u vidu prvenstveno zdravlje i sigurnost svakog čovjeka, i iz Komunalnog poduzeća Papuk d.o.o., primili smo obavijest o regulaciji rada Gradske blagajne, ureda komunlanog podruzeća i pravila ponašanja u Kućama oproštaja. Do daljnjega je tako obustavljen rad sa svim strankama, a iz poduuzeća mole sve one koji trebaju svoje potrebe obavljati u prostoru Uprave društva Papuk da ih obave putem telefona na broj telefona 033/ 673 – 103.

Također iz pduzeća navode kako će od danas rad Gradske blagajne biti ograničen po broju osoba koje se u istom trenutku nalaze u prostoru Gradske blagajne, a strankama se preporučuje plaćanje putem Internet bankarstva. Ako je dolazak u prostore Gradske blagajne neophodan, stranke se mole da ispred Gradske blagajne pričekaju poziv djelatnika koji će ih pozvati na ulazak u prostor Gradske blagajne.

Na Gradskom groblju u Orahovici i svim ostalim ostalim grobljima u prigradskim naseljima, provodit će se mjera kojom se ograničava broj osoba koje se nalaze u Kući oproštaja. Tijekom bdjenja (verestovanja) i održavanja pogreba, u Kući oproštaja dozvoljen je boravak samo članovima najužeg kruga obitelji.

Iz poduzeća Papuk Plin i Voda d.o.o. također su naveli kako je obustavljen rad sa strankama do daljnjega. Mole se svi koji trebaju svoje potrebe obavljati u prostoru Papuk Plin-a da to obave telefonskim putem na broj 099 384-9970, a svi oni koji imaju potrebu obavljanja u prostoru poduzeća Voda d.o.o. da se jave na broj mobitela 099 228 72 22.