Naslovnica Naslovnica Raspored sportskih zbivanja za vikend

Raspored sportskih zbivanja za vikend

596
Najviše je nogometnih zbivanja

Orahovački Papuk sutra će odigrati derbi susret četvrtog kola Četvrte HNL. Nakon sedam osvojenih bodova u prva tri kola, u Orahovicu sutra stiže prošlogodišnji prvak iz Garešnice. Sutrašnji derbi susret Papuk-Garić, počet će u 16,30. U preostalim utakmicama sutra će još igrati: Virovitica-Pitomača, Tomislav-Dinamo, Križevci-Mladost, Slatina-Tehničar i Podravac-Zdenka, dok će u nedjelju svoj susret odigrati Rovišće i Graničar. I ovi dvoboji na rasporedu su u 16,30.

Peto prvenstveno kolo, odigrat će sutra i u nedjelju nogometaši Prve ŽNL. Čačinačka Mladost igrat će u nedjelju na svom terenu protiv Voćina. Susret će početi u 16,30, a preostali parovi su: Podravac-Graničar, Rezovac-Slavonija, Gradina-Bratstvo, Mikleuš-Dinamo, Mladost Čađavica-Suhopolje i Lukač-Zrinski.


Četvrtu rundu igrat će momčadi u Drugoj ŽNL, skupina Istok. Lokalni derbi na rasporedu je u Dolcima, gdje će domaći DOŠK ugostiti momčad Crnca. Lider prvenstva iz Zdenaca na put će u Gornji Miholjac, dok će Munja biti gost Tehničara u Cabuni. Svi susreti počet će u nedjelju u 16,30 a ostali parovi su: Borova-Plavi, Mladost Miljevci-Mladost Bakić i Standard-Ćeralije.

Aktivni će biti i mladi nogometaši. Već danas u prvenstvenom susretu petog kola Lige mladeži nogometnog središta Našice za prednatjecatelje, u Orahovici će danas igrati Papuk i feričanački Fešk, dok se u Martinu sastaju Martin i Đurđenovac. Obje utakmice počet će u 17,30.

Igrači uzrasta do 10 godina odigrat će susrete četvrtog kola. U lokalnom derbiju sutra će u deset sati u Čačincima igrati domaća Mladost i orahovački Papuk. Preostali parovi su: Željezničar-Croatia, Omladinac Niza-Zoljan, Đurđenovac-Martin i Bratstvo-Vihor.

Šesto kolo igrat će pioniri. Orahovački Papuk sutra će biti gost Vihora iz Jelisavca, dok će Mladost u Čačincima ugostiti Zoljan. Oba susreta počet će u 15 sati. U preostalim susretima još će igrati: Omladinac Niza-Sloga, Seljak-Omladinac Vukojevci, Slavonija-Željezničar, Lila-Motičina i Croatia-Đurđenovac.

Drugo prvenstveno kolo igrat će sutra pioniri prve ŽNL skupine Slatina Orahovica. U Dolcima će igrati DOŠK i Zrinski Nova Bukovica, a u Sopju Podravac i Mladost iz Čačinaca. Oba susreta počet će u 11 sati.

Drugo kolo igrat će i uzrasti do 14 godina. Velikorastovačka Munja bit će gost Mladosti iz Čađavice, dok je preostali par Mladost Bakić-Slavonija. Oba susreta igrat će se sutra s početkom u 15 sati.

Juniori Crnca u trećem kolu svoje lige su slobodni.


Veterani Papuka igrat će u nedjelju. U deset sati ujutro na svom će terenu otpočeti susret protiv Standarda iz Nove Šarovke. Preostali parovi su : Gradina-Virovitica, Suhopolje-Mikleuš, Podgorje-Pitomača i Slatina-Mladost Miljevci.

I na koncu kažimo da će boćari treće lige Zagreb-Slavonija, odigrati susrete trećeg kola. Nakon dva uvodna domaćinstva, Bukvičani će u nedjelju biti gosti Sesveta. U preostalim utakmicama još će igrati: Lokomotiva-Ivankovo, Retfala-Čepin, Brezik-Dubrava i Neptun-Mitnica.