Naslovnica Naslovnica Održana akcija darivanja krvi u Zdencima

Održana akcija darivanja krvi u Zdencima

198

Prošlotjednoj akciji darivanja krvi, koja je u organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Orahovica održana u Zdencima, odazvalo se 36 darivatelja, ali 3 osobe zbog opravdanih razloga nisu mogle darovati krv. Među 33 darivatelja posebno se ističu Jure Hodak s 99 darivanja i Ivica Medved, koji je u spomenutoj akciji 81. puta darovao krv.

Osim njih darivatelji krvi u akciji u Zdencima bili su i: Marijan Ament, Tomislav Barjanac, Franjo i Mario Biro, Katarina i Patrik Bolješić, Tihomir Bošnjak, David i Mijo Čakalić, Leila Čiš, Vasilije Gospić, Zoran Hajnal, Mirko Horvatin, Jelena Karapetrić, Jurica Kiris, Krešimir Kostelac i Darijo Krmpotić.

U akciji u Zdencima krv su darovali i : Ljubomir Mandić, Darko Marenić, Samir Medved, Domagoj Mihelčić, Leon i Predrag Mikić, Zoran Milojica, Ante Molnar, Martin Nađ, Slavko Paulić, Tomislav Pezić, Ivan Prša, Jelena Šebalj i Nikolina Vida.

Gradsko društvo Crvenog križa Orahovica i Klinička bolnica Osijek zahvaljuju se svim darivateljima, a posebno Patriku Bolješiću i Jurici Kirisu, koji su u akciji u Zdencima prvi puta darovali krv.