Naslovnica Kultura Urnebesna komedija “Bosanski lonac” u Orahovici, 13. ožujka!

Urnebesna komedija “Bosanski lonac” u Orahovici, 13. ožujka!

545

Nakon izuzetno dobro posjećene hit predstave Željka Pervana “Na komadiću Europe”, Radio Orahovica organizator je još jednog događaja koji nipošto ne smijete propustiti!

Riječ je o urnebesnoj komediji “Bosanski lonac”, autorskom djelu Hasana Džafića, u izvedbi Alternativne teatarske grupe „Rajvosa“ i JU Centar za kulturu Sarajevo.

Ova komedija na duhovit i zabavan način govori o sukobu novog i starog, o starosjediteljima i pridošlicama, o sukobu grada i sela, političkim igrama… Priča je ovo i o vrlo aktualnim stvarima koje se događaju u našem okruženju, o korumpiranosti, netrpeljivosti koja proizilazi iz potpuno nepotrebnih stvari.

Naravno, kušajući ovaj specijalitet, nasmijat ćete se do suza, zadovoljti svoju dušu i pobjeći, barem nakratko, od surove svakodnevnice.

Komedija je jako slična proslavljenoj „Audiciji“, prema zapletu radnje i folovima, a donosi smijeh svojevrstan i blizak sarajevskoj školi humora. Glazbu je skladao poznati sastav Dubioza kolektiva.

Prodaja ulaznica počela je prije nekoliko dana i one se još uvijek u prostorijama Radio Orahovice mogu kupiti po cijeni od 60 kuna. Dodajmo još jednom – urnebesna hit komedija “Bosanski lonac” u organizaciji Radio Orahovice bit će održana u petak, 13. ožujka u bivšoj dvorani Kina “Papuk” s početkom u 20,00 sati.