Naslovnica Naslovnica Održana Izborno – izvještajna skupština Udruge navijača GNK Dinamo Orahovica

Održana Izborno – izvještajna skupština Udruge navijača GNK Dinamo Orahovica

306

Orahovački dinamovci jučer su održali Izborno-izvještajnu skupštinu. Na početku Skupštine svim članovima i gostima, riječi dobrodošlice uputio je predsjednik Udruge navijača GNK Dinamo Orahovica, Damir Najmenik.

Iz izvješća o radu za proteklu godinu, od Najmenika se saznalo kako je Udruga u 2019. godini brojala 160 članova. Na izvanrednoj Skupštini GNK Dinamo 11. ožujka 2019. godine predsjednik Udruge navijača iz Orahovice po treći puta za redom je izabran u skupštinu kluba. Najmenik je također rekao, kako su prošle godine sudjelovali u humanitarnoj akciji za Marka Bogdanića. Udruga je nastupala i na 12. memorijalnom turniru u Dolcima, posvećenom poginulom hrvatskom branitelju Branku Jakliću i Zlatku Mihelčiću. Članovi Udruge protekle godine su bili na 22 Dinamove utakmice, a sa voljenim klubom obišli su i neke europske gradove, poput Budimpešte i Manchestera. Već tradicionalno su posjetili grad Vukovar te na taj naćin obilježili 28. obljetnicu pada grada.

U drugom dijelu Skupštine odrađen je izborni dio, a u kojem nije bilo promjena. Za predsjednika Udruge navijača GNK Dinamo Orahovica i za naredni mandat povjerenje članova dobio je Damir Najmenik. Za dopredsjednika je izabran Ivica Unferderber, a za članove upravnog odbora birani su: Zorislav Milković, Yaser Yahya, Milan Cigler, Alen Kadežabek, Ivan Grgurić, Vladimir Grgurić, Tomislav Pernar, Mario Krščanski i Miro Baltić.

Skupštini su nazočili i predstavnici Udruge navijača Dinama iz Osijeka te predstavnica grada Orahovice i voditeljica Turističke zajednice Lana Jurkin, koja je čestitala udruzi na rezultatima u protekloj godini, naglasivši kako svojim odlaskom na utakmice po Hrvatskoj i Europi, oni predstavljaju i svoj grad. Pohvalila je njihov humanitarni rad, Predsjedništvu udruge je zaželjela sreću u novom mandatu, a članovima udruge što više odlazaka na utakmice.