Naslovnica Nekategorizirano Objavljeni datumi pregleda djece za upis u prvi razred osnovne škole

Objavljeni datumi pregleda djece za upis u prvi razred osnovne škole

245

Upravni odjel za obrazovanje i demografiju Virovitičko-podravske županije, donio je raspored pregleda djece za upis u prvi razred osnovne škole u školskoj godini 2020./21. za osnovne škole s područja Virovitičko-podravske županije, odnosno za upisna područja, Virovitice, Slatine i Orahovice.
Svi će se pregledi prema unaprijed utvrđenom rasporedu održavati u prostorijama Zavoda za javno zdravstvo VPŽ „Sveti Rok“ Službe za školsku medicinu u Virovitici, te ispostavama Zavoda, u Slatini i Orahovici, s početkom u 8,00 sati kod liječnice Dubravke Brkljačić, specijalistice školske medicine. Pregledi će se obavljati tijekom ožujka mjeseca po ovom rasporedu;
Za polaznike prvih razreda Osnovne škole I.G.Kovačić Zdenci pregledi će biti obavljeni 05., 09., i 10., ožujka. Pregledom će biti obuhvaćeno 21 dijete.
Za polaznike prvih razreda naredne školske godine u Osnovnoj školi Ivane Brlić Mažuranić Orahovica, pregledi će biti obavljani: 16., 17., 18., 19. te 23., 24., 25. i 26. ožujka. Ovim pregledima bit će obuhvaćeno 49 mališana.
I na koncu, za polaznike prvih razreda naredne školske godine, u Osnovnoj školi A. G. Matoš Čačinci, pregledi će u prostorijama ispostave Orahovica, Zavoda za javno zdravstvo Svet Rok, biti obavljeni 11.,12., i 16. ožujka, a pregledom će biti obuhvaćeno 17 mališana.
Na pregled roditelji moraju ponijeti cijepni karton iz matične ambulante i iskaznicu imunizacije (plava knjižica), važeću zdravstvu iskaznicu te svu dodatnu medicinsku dokumentaciju o djetetovim bolestima. U slučaju spriječenosti dolaska na pregled za upis u I. Razred potrebno se javiti na broj telefona 033-400-186.