Naslovnica Virovitica Svi žele na “sajam s dušom”: Mjesec dana prije početka, sav unutrašnji...

Svi žele na “sajam s dušom”: Mjesec dana prije početka, sav unutrašnji izložbeni prostor Viroexpa 2020 je – rasprodan

301

Unutrašnji izložbeni prostor vodećeg sajma u ovom dijelu Hrvatske, ali i regije, jubilarnog 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2020., mjesec dana prije početka je – rasprodan. Prema riječima direktora Sajma Bojana Mijoka, sav unutarnji izložbeni prostor je popunjen, a onima koji bi željeli biti dio najveće gospodarske manifestacije u ovom dijelu Hrvatske, ostaje nada „da će netko odustati“ pa da će oni “uskočiti” na njegovo mjesto.

Ostalo je još nešto mjesta na vanjskom izložbenom prostoru koji će ove godine biti najveći do sada, no i njega je sve manje – naglasio je Mijok.

Već godinama, Viroexpo predstavlja sajam na koji se i izlagači i posjetitelji uvijek vraćaju. Viroexpo je “sajam s dušom”, mjesto poslovnih susreta, ali i događaj koji se ne propušta. Za ove sjajne rezultate zaslužan je cijeli Organizacijski odbor 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo na čelu s predsjednikom Igorom Androvićem kao i direktorom sajma Bojanom Mijokom. Sajam će se u Virovitici održavati od 13. do 15. ožujka.

Pokrovitelj sajma je Vlada RH. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK Županijska komora Virovitica, HOK Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je Viroexpo d.o.o. Podsjetimo, Zemlja partner 25. međunarodnog sajma gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo je Savezna Republika Njemačka, a Županija partner Koprivničko-križevačka županija. Ove godine pokrovitelj i partner sajma je i RBA Raiffeisenbank Hrvatska. (www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)