Naslovnica Kultura Robert Knjaz dolazi u Orahovicu

Robert Knjaz dolazi u Orahovicu

757

Srednja škola “Stjepan Ivšić” Orahovica i Matica hrvatska Ogranak Orahovica, organizatori su još jednog zanimljivog društvenog zbivanja. Narednog četvrtka, 13. veljače u Orahovici će gostovati hrvatski TV voditelj, autor, redatelj i glumac, Robert Knjaz.
Robert Knjaz magistar je filmske i TV režije, karijeru je stjecao radeći na OTV-u, HTV-u i RTL-u, a serijali poput “Mjenjačnice”, Koledžicom po svijetu” “Najveći hrvatski misteriji”, “Svlačionica” “Hrvatski velikani” i na koncu “Najveće svjetske fešte” , postale su prepoznatljivi po vrhunskoj produkciji, jedinstvenom humoru te bogatim edukativnim notama. Vrlo brzo svaki Knjazov televizijski “uradak” postao je jedan od najgledanijih sadržaja svake televizije na kojoj je radio. Robert Knjaz osnivač je i vlasnik televizijske i filmske produkcijske tvrtke “Sirovina i sinovi”, a odnedavno je potpisao i ugovor s grupacijom “Discovery Chanel” koja neke njegove uratke zastupa globalno. Osim na televiziji, Knjaz je i predavač  na privatnom veleučilištu VERN na kolegiju “Inovativne TV forme”.
Susret, razgovor i druženje s Robertom Knjazom u Orahovici  bit će održano u četvrtak 13. veljače u Društvenoj dvorani školskog centra  s početkom u 13,30. Ulaz za sve je slobodan.