Naslovnica Naslovnica Završen zimski odmor za nogometaše Papuka

Završen zimski odmor za nogometaše Papuka

408

Nogometaši Papuka završili su sa zimskim odmorom. Predsjednik kluba Dalibor Fofonjka, sportski direktor Miroslav Jockov i šef stručnog štaba Stjepan Mađarić, poželjeli su igračima dobrodošlicu, zaželjevši im prvenstveno puno zdravlja i sportske sreće. U obraćanjima koja su uslijedila, čelnici kuba igračima su predočili plan i program rada, rekavši kako će im klub osigurati optimalne i kvalitetne uvjete za rad. Dodali su kako rezultatskog imperativa neće biti, iako se poboljšanje plasmana nameće kao izazov.
Velikih promjena u odnosu na jesen u svlačionici nema. Klub su napustili Knežević, Prša i najvjerojatnije Vidaković dok se treninzima priključio vratar Virag. Prvom prozivu nazočili su vratari Mahaček i Knežević, te igrači Dražen i Slaven Mimić. Rupčić, Zebec Marin i Stipe Čavić, Špoljarić, Podboj, Ninčević, Rukavina, Vukomanović, Šantić, Marinić i Krsnik. Opravdano su izostali Bušljeta, Mehmedi i Živković.
Stručni stožer i dalje je u potrazi za pravim pojačanjima, a prema najavama iz kuba, dva kvalitetna igrača vrlo su blizu dolaska u klub, no s imenima ne žele izlaziti u javnost dok poslovi ne budu zgotovljeni. Tijekom priprema odigrat će i pet pripremnih utakmica, prvu 01. veljače u Našicama, dan potom gostovat će u Feričancima, 08. veljače Mađarić će svoje nogometaše odvesti u Belišće, potom 15.02. u Oriovac, a generalna proba bit će 22. veljače u Orahovici protiv Slatine.
Papuk je jesenski dio prvenstva u Trećoj ligi završio kao deseta momčad lige s dvanaest osvojenih bodova, pa je cilj u proljeće pokušati osigurati mirnu završnicu ovogodišnjeg natjecanja, rekao je trener Mađarić, koji je dodao da će u 40 radnih dana odradi 35 treninga i pet oglednih utakmica. Trećeligaško natjecanje nastavit će se 29. veljače susretima petnaestog kola, a Papuk će na svom terenu ugostiti momčad varaždinskog Varteksa.