Naslovnica Naslovnica 25. Viroexpo bit će održan od 13. do 15. ožujka

25. Viroexpo bit će održan od 13. do 15. ožujka

109

Ovogodišnji međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo, održat će se od 13. do 15. ožujka u Virovitici po 25-ti puta.
Viroexpo je već godinama jedan od najuspješnijih i najposjećenijih sajmova ovakvog tipa u Hrvatskoj, a s obzirom na sve veći broj izlagača i posjetitelja, postao je jedan od najvažnijih sajmova u regiji, koji zbog svoje pristupačnosti, odnosa prema posjetiteljima i izlagačima nazivaju “sajmom s dušom”. Zemlja partner 25. Viroexpoa je Savezna Republika Njemačka.
Prijave izlagača su u tijeku, a krajnji rok za prijavu je 13. veljače. Zainteresirani izlagači, prijavu svoje tvrtke mogu izvršiti i online na web stranici sajma www.viroexpo.hr.
Protekle godine na Viroexpu izlagalo je 625 izlagača, iz Mađarske, Bosne I Hercegovine, Slovenije, Poljske, Češke, Indije, Njemačke, Kine, Italije, Rusije, Srbije, Crne Gore, Slovačke, Austrije, Ukrajine, Albanije, Makedonije, Turske, Francuske, Švedske, Belgije, Azerbajdžana, Kosova. Nizozemske, Kazahstana, Litve, Katara i Španjolske.
Prošlogodišnji Viroexpo, u novoj hali, posjetilo je rekordnih 31 tisuću 170 posjetitelja.