Naslovnica Naslovnica Dječji vrtić u Zdencima objavio Javni poziv za upis djece u program...

Dječji vrtić u Zdencima objavio Javni poziv za upis djece u program predškole

646

Dječji vrtić u Zdencima koji djeluje pri Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić”, objavio je Javni poziv za upis djece u program predškole za pedagošku godinu 2019./2020.

Programom predškole obuhvaćena su djeca rođena od 01. travnja 2013. do 31. ožujka 2014. godine, koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja. Program predškole obvezan je za svu djecu u godini prije polaska u osnovnu školu koja nisu obuhvaćena redovitim programom predškolskog odgoja u dječjem vrtiću.

Obrazac zahtjeva za upis roditelji mogu preuzeti u prostorijama Dječjeg vrtića pri Osnovnoj školi “Ivan Goran Kovačić” ili na web stranici škole, a uz zahtjev je potrebno priložiti slijedeću dokumentaciju: presliku izvoda iz matične knjige rođenih ili rodni list za dijete, presliku osobnih iskaznica roditelja, potvrdu nadležnog liječnika o zdravstvenom stanju djeteta, presliku kartona imunizacije, nalaz i mišljenje prvostupanjskog tijela vještačenja Centra za socijalnu skrb ( za djecu s teškoćama u razvoju) i rješenja o odgodi upisa u prvi razred osnovne škole za djecu kojima je odgođen polazak u prvi razred.

Zahtjevi s priloženom dokumentacijom podnose se od danas ( 09.01. ) pa do 23. siječnja na adresu: Dječji vrtić pri OŠ “Ivan Goran Kovačić” Zdenci, Školska 2 u vremenu od 07,00 do 13,00 sati.