Naslovnica Čačinci Jučer u Čačincima za Jaglac prikupljeno 19.200,oo kuna

Jučer u Čačincima za Jaglac prikupljeno 19.200,oo kuna

228

U organizaciji Općine Čačinci i čačinačke Turističke zajednice, jučer je u sportskoj dvorani u Čačincima odigram sedmi humanitarni malonogometni turnir, koji je ove godine nosio naziv “Čačinci za Jaglac”
Otvarajući turnir, zamjenik načelnika općine Alen Jurenac zahvalio se svima koji su doprinijeli da se ovaj turnir održi, a posebice onima koji su svojim novčanim prilozima iskazali veliku humanost.
Predsjednica Udruge Jaglac Đurđa Šimatović zahvaljujući se svim ljudima dobre volje, rekla je jučer kako je u proteklih šest godina za Udrugu Jaglac prikupljeno više od 86 tisuća kuna.
U sportskom dijelu programa, nastupile su četiri malonogometne momčadi, NK Mladost Čačinci, CB DEF, CB Blues Orahovica i momčad poduzeća Pan parket. Nakon uzbudljivih i zanimljivih utakmica prvo mjesto osvojila je momčad PAN Parketa koja je u finalu pobijedila CB DEF, treći je bio orahovački CB Blues dok je četvrto mjesto pripalo NK Mladost Čačinci. U revijalnom dijelu turnira nastupili su polaznici Škole nogometa čačinačke Mladosti.
Nakon što je obznanjeno da je tijekom humanitarne akcije i jučerašnjeg turnira, prikupljeno čak 19.200 kuna, načelnik općine Čačinci Mirko Mališ uručio je pehare i zahvalnice najboljim momčadima i pojedincima turnira rekavši kako su i jučer Čačinci i Čačinčani još jednom otvorili i pokazali svoje veliko humano srce.