Naslovnica Naslovnica Sretna Nova godina !

Sretna Nova godina !

383

Poštovani slušatelji, čitatelji portala www.radioorahovica.com i Facebook stranice Radio Orahovice, evo nas na kraju još jedne poslovne godine, godine koju ćemo mi pamtiti po obnovljenoj koncesiji, vraćanju svih naslijeđenih dugova, uređenju prostora, tehničkom osuvremenjavanju.
Ispunili smo sve obveze prema Agenciji za elektroničke medije, uspješno smo opravdali sredstva koja smo, nakon provedenog natječaja dobili za prijavljene emisije. Tijekom 2019. godine za vas smo pripremili 207 Dnevnika, središnje dnevne informativne emisije ili ukupno 3220 minuta, 48 specijaliziranih emisija s ukupno 1272 proizvedenih minuta. Malo?
Danas Radio Orahovica nije više “bolestan” od “minimalaca”, neisplaćenih plaća….. Danas je Radio zdrav, čist, uglađen, topao, radio na kojeg su dobrodošli svi koji to naravno žele….
No, nije sve tako lijepo kako se čini. I mi smo bili konstantno na udaru ekipe, koja je medijski prostor zagađivala brojnim neistinama, floskulama, lažima…
“Uhljebi”, “podobni”, “poltroni”, “objektivni”, “pismeni”, sve to prišivali su nam orahovački političari, kako se vole sami nazivati. Tražili su krivo slovo, padež, tipfeler, kako bi se mogli ismijavati i sprdati. Sve smo to stoički podnosili i nastavili raditi za dobrobit svih slušatelja, pa i onih koji nas mrze i blate svakim danom, a prvo im je ujutro, kada otvore svoje okice, kliknuti na portale Radio Orahovice.
“Festival demokracije”, prijenosi sjednica Gradskog vijeća, kako to vole zvati orahovački političari, bio je sve samo ne festival demokracije. Govornica Gradske vijećnice jako se pognula nakon vaših nastupa gospodo političari. Njoj je bilo najteže slušati, dok ste onako podbočeni na nju, iznosili besmislene pritužbe jer izgleda da je najveći problem u Orahovici kako “smrdi iz kamiona za smeće”, kako su “djeci narasle noge pa neće valjati tenisice”, kako je “Proračun za 2019.godinu donesen u ožujku ove godine” kako su “kupljenje bilježnice za osnovnoškolce nakarade” kako se “sramotno malo odvaja za sport” itd.itd. To su samo neki od bisera koje smo i mi na žalost morali slušati, kao i naši cijenjeni slušatelji. Naravno, čast iznimkama koje i ovaj puta javno pohvaljujemo.
Draga gospodo političari, zanimljivo je da uvijek istoj ekipi ništa u Orahovici ne valja, niti jedan gradonačelnik, niti jedan direktor, niti jedan radnik ili uposlenik JUO. A, znate li zašto? Zato što ste samo kudili, a nikada niste imali konkretan prijedlog kako nešto unaprijediti i zato ste uvijek bili i ostat ćete gubitnici.
Orahovicu očekuju još jedni izbori!

Je l’ i to krivica lokalnog radija?

Ne, dragi naši, vaša je krivica i zbog vas koji vodite brigu samo o sebi i svojim interesima, Orahovica ponovo mora na birališta. Kada krene službena kampanja imat ćemo mnogo pitanja za vas, no,  možda opet odaberete medij koji ne voli gotovo ništa orahovačko pa tamo budete vodili svoju kampanju. Sretno vam.
Stara je godina, još malo pa ćemo dočekati i Novu, nadamo se, puno bolju nego ovu koja polako curi. Što vam želimo poručiti, drage naše sugrađanke i sugrađani?
Ostanite i dalje vjerni svom radiju. Plaćajte račune na vrijeme, budite pošteni prema gradu i državi u kojoj živote i svi ćete moći ponosno, uzdignute glave prošetati ovim krasnim ali napaćenim gradom.
Dragi naši SRETNA VAM NOVA 2020. GODINA